Održan sajmeni dan ponedjeljkom

25.05.2020.

Nakon dva mjeseca danas je ponovno održan sajmeni dan ponedjeljkom na prostoru »Sajmišta« u Jastrebarskom čije je održavanje bilo obustavljeno zbog provođenja mjera zaštite protiv širenja koronvirusa (COVID-19).

Veliki broj prodavača, ugostitelja i kupaca koji su od ranog jutra dolazili na prostor »Sajmišta« najbolji je pokazatelj da i dalje postoji velik interes za njegovo održavanje i da su svi jedva čekali nastavak dugogodišnje tradicije njegovog održavanja.

Tijekom svih ovih godina koliko se održava, sajmeni dan ponedjeljkom, postao je i svojevrsna turistička atrakcija, pa dio posjetitelja dolazi uživati u specifičnom ugođaju koji stvara sajmena vreva i vrhunskim kulinarskim specijalitetima po kojima je jaskanski sajam nadaleko poznat.

S obzirom na poboljšanu epidemiološku situaciju i popuštanje mjera zabrane sajmeni dan na prostoru »Sajmišta« u Jastrebarskom održavati će se po uhodanom rasporedu, uz poštivanje općih mjera zaštite i socijalnog distanciranja, svakog ponedjeljka u vremenu od 06-13 sati.

Vaše CESTE JASTREBARSKO d.o.o.