Obavezna COVID potvrda

15.11.2021.

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova (»Narodne novine«, broj 121/21 od 12, studenog 2021.), od utorka 16. studenog 2021. ulaz u službene prostorije društva CESTE JASTREBARSKO d.o.o. biti će moguć isključivo uz predočenje EU digitalne COVID-19 potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Osim na radnike društva CESTE JASTREBARSKO d.o.o., Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, odnosi i na sve stranke te na pružatelje usluga ili druge osobe koje dolaze u službene prostorije po bilo kojoj osnovi, koje su prilikom dolaska obvezne predočiti gore navedenu dokumentaciju.

Više informacija o predmetnoj Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i načinu na koji se ona provodi u našem Gradu možete naći na: https://www.jastrebarsko.hr/jaska_info/obavijesti/vijesti/sukladno_odluci_nacionalnog_stozera_od_sutra_uz_covid_potvrde/

Vaše CESTE JASTREBARSKO d.o.o.