Vijesti

ZAVRŠENI RADOVI NA IZGRADNJI NOVE PJEŠAČKE STAZE U JASKI

22.12.2017. Djelatnici CESTA JASTREBARSKO d.o.o. zajedno sa partnerima na projektu jaskanskim obrtnicima Ivanom Bakšićem i Davorom Franjevićem te tvrtkom VENERA d.o.o. iz Barilovića završile su radove na izgradnji nove pješačke staze od Zagrebačke ulice do spoja na ulicu Zrinski-Frankopanska.

Radovi na stazi su među ostalim uključivali zamjenu dotrajale odvodnje, izgradnju drvenog stubišta, trasiranje i uređenje asfaltirane biciklističke staze, uređenje i popločavanje pješačke staze i malog odmorišta, te izgradnju novog modernog mosta preko potoka Reka. Staza je hortikulturno uređena, opremljena parkovnom opremom i najmodernijom LED rasvjetom. Izgradnjom ove moderne pješačke staze stanovnicima iz gornjeg dijela Jaske je omogućen najkraći i najsigurniji put do perivoja Erdödy čime je ispunjena želja mnogih generacija naših građana koji su tu nekad neuređenu i zbog vremenskih uvjeta često za prolaz nesigurnu prečicu koristili za odlazak u perivoj ili u obrnutom pravcu kao najkraći put u centar grada. Radove na izgradnji staze u cijelosti je financirao Grad Jastrebarsko iz sredstava Programa izgradnje komunalne infrastrukture na području Grada Jastrebarskog za 2017.

 

Vaše CESTE JASTREBARSKO d.o.o.

Servisne informacije

sve servisne informacije

Kontakt

Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Newsletter

Želite redovito primati najnovije informacije u svoj inbox? Pretplatite se na newsletter:

Aktualni projekti

Korisni linkovi

evolare group