Vijesti

UREĐUJE SE DJEČJE IGRALIŠTE U CVETKOVIĆU

18.08.2016. Na inicijativu roditelja polaznika škole, produženog boravka i dječjeg vrtića da se riješi problem zadržavanja vode i pojava blata što se događalo usred većih oborina na dječjem igralištu koje se nalazi u sklopu škole u Cvetkoviću, Grad Jastrebarsko dogovorio je radove na uređenju zemljane podloge i igrala, kako bi igralište spremno dočekalo naše mališane već prvog dana nove školske godine.

Radove izvode djelatnici gradske tvrtke Ceste Jastrebarsko d.o.o., a isti se planiraju završiti početkom rujna. Sredstva za radove isplatiti će se iz gradskog proračuna, a pošto je igralište u vlasništvu O.Š. Ljubo Babić očekuje se da će i Zagrebačka županija, koja je ujedno osnivač Škole, sufinancirati radove na uređenju. Gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, ovim će potezom ispuniti zahtjeve roditelja, a igralište će uređeno i spremno dočekati naše mališane već prvog dana nove školske godine.

Vaše Ceste Jastrebarsko

Servisne informacije

sve servisne informacije

Kontakt

Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Newsletter

Želite redovito primati najnovije informacije u svoj inbox? Pretplatite se na newsletter:

Aktualni projekti

evolare group