Vijesti

OD NOVE GODINE JOŠ POVOLJNIJE PARKIRANJE U JASKI

14.01.2019. Svim građanima Jaske kao i domaćim te inozemnim posjetiteljima našeg grada, CESTE JASTREBARSKO d.o.o. u suradnji s IT tvrtkom Infoart d.o.o. omogućile su brže i još povoljnije parkiranje putem preuzimanja besplatne PayDo mobilne i web aplikacije.

Jastrebarsko je trenutno jedan od 34 gradova u Hrvatskoj s aktiviranom PayDo aplikacijom. Aplikacija ne koristi SMS protokol pa se tako pri parkiranju više ne mora plaćati troškove mobilnih operatera. Osim toga, usluga koristi i svima koji do sada uopće nisu mogli plaćati SMS-om, poput sve većeg broja stranih turista koji posjećuju naš grad zbog kojih je aplikacija dostupna i na stranim jezicima.

Osim što se plaćanjem PayDo aplikacijom štedi jer nema troškova mobilnih operatera, trenutno je aktivna i promotivna pogodnost za korisnike Mastercard kartica kojom se 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća korisniku na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Aplikacija PayDo omogućena je za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android (App Store i Google Play), a može se preuzeti i na web stranici: www.paydo.hr

Vaše Ceste Jastrebarsko

Servisne informacije

sve servisne informacije

Kontakt

Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Newsletter

Želite redovito primati najnovije informacije u svoj inbox? Pretplatite se na newsletter:

Aktualni projekti

Korisni linkovi

evolare group